2121032613 Γ. Γεννηματά 96, Γλυφάδα hpapal@hotmail.gr
hero image

Ilianthis pilates
Pilates reformer Γλυφάδα


Προγράμματα
 

Pilates reformer

Το Pilates Reformer προσφέρει αμέτρητα οφέλη για το σώμα και τον νου. Με τη χρήση του, μπορεί κανείς να ενδυναμώσει τους μύες του, να αυξήσει την ευελιξία του, να βελτιώσει τη στάση του και να αναπτύξει την αναισθησία του στο σώμα του. Επιπλέον, προάγει την αναπνοή και την εστίαση, καθιστώντας τον συνδυασμό της φυσικής δραστηριότητας και της νοητικής ανατροφοδότησης.

Το Reformer είναι ένα μηχάνημα με ένα κινούμενο κρεβάτι πάνω στο οποίο κάθεται ο ασκούμενος. Με τη χρήση ελατηρίων και άλλων αξεσουάρ, μπορεί να προσαρμοστεί η αντίσταση σε κάθε ασκησιακή κίνηση, επιτρέποντας την προόδο σε κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι ασκήσεις στο Pilates Reformer είναι σχεδιασμένες για να ενδυναμώνουν το κέντρο του σώματος (την κοιλιακή χώρα), να βελτιώνουν την ισορροπία και τη σταθερότητα, και να αναπτύσσουν μια επίγνωση του σώματος που είναι απαραίτητη για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων. Καθώς εργάζεστε με το Reformer, θα ανακαλύψετε τη συνεργασία των μυών σας και τη συνολική αίσθηση ευεξίας που παρέχει.


Το pilates είναι μια μορφή άσκησης που δε καταπονεί το σώμα αλλά ρυθμίζει την αναπνοή, τη σωστή στάση του σώματος και βοηθά στη σωστή μυική ενδυνάμωση.